top of page

Voorstellen :

Drs. Tom Hendrikse traint al jaren met honden en heeft in die tijd de nodige ervaring op gedaan in allerlei disciplines zoals reddingshonden, speurhonden, politiehonden, blindengeleidehonden en sporthonden, (behendigheid, flyball, IPO/IGP). 

 

Mijn honden:
Charlie border collie :  IGP 3 + GG3 + KNPV basis, vlakte en puin A+B
SPH A, SIN + Politie dienst levende have. 
Sita  XMH : PH1, Politie hond 1.

Chaos vd Rachelplace : in opleiding IGP.

Hij heeft ook jaren les gegeven van puppycursus tot gehoorzaamheid bij andere hondenverenigingen.

Tom en Monique zijn een stel en hebben samen ook een dierenartsenpraktijk. Samen bundelen ze nu hun kennis en ervaring en gaan de eigenaren ondersteunen bij het opvoeden en socialiseren van hun pup of jonge hond. Hun lessen zijn speels, gezellig, leerzaam voor zowel hond als baas, opbouwend en zeker niet saai.


 

EC107584-0D72-4EB8-B680-12FCD7CF02D1_4_5005_c.jpeg

Puppy- en juniorencursus instructeur Monique Elmendorp

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Monique Elmendorp.
In 1992 kocht ik mijn eerste hond een Flatcoated retriever en volgde een puppycursus.
De hondensport had me al snel in zijn greep en ik ben verder gegaan met Flyball, gehoorzaamheidstrainingen, UV training en samen zwemmen.
Super leuk! Sem is 14 jaar geworden en toen volgde Diesel, een kleine Jack Russel. Helaas is hij heel jong overleden en hebben we niet echt samen wat kunnen ondernemen . Toch bleef het kriebelen en na mijn studie gedragstherapie heb ik ook weer een hondje gekocht. Een super eigenwijze boerenfox Xavi. Met Xavi ben ik G&G ( FCI Obedience, gedrag en
gehoorzaamheid) gaan volgen en momenteel doen we dat nog steeds. Na de zomer starten we ook met behendigheid (agility). In de afgelopen tijd heb ik de opleiding therapiehondenbegeleider gevolgd en diverse andere cursussen voor coaching en begeleiding van honden en eigenaren, inclusief trainer voor puppy cursussen. Ondertussen heb ik een pup gekocht, een kruising (Zwitserse herder X Groenendaeler).
Thuis hebben we nog een Mechelse herder waar mijn partner IGP en KNPV training mee doet.
Ik hou van de interactie tussen mens en dier en ben ook heel blij met de kans om les te geven. Voor mij is het een uitdaging om iedere baas te laten zien wat voor plezier het geeft om samen met je hond bezig te zijn en wat dat doet met de band tussen hond en eigenaar.
Dat is uiteindelijk de basis voor een goede start.
Voor mij is het geven van de puppy cursus een leuke uitdaging!

117767888_3991319267550495_1795503390214
bottom of page